Moniek van den Berkmortel

Schouderklacht

Mijn schouderklacht aan de rechter kant is begonnen in 2013 door steeds dezelfde handeling te doen met “zware belasting” op mijn werk, waardoor irritatie aan de voorzijde van mijn schouder ontstond, later ging de pijn meer richting bovenkant van de schouder. Ik bleef mijn schouder belasten, maar niet op de juiste manier en er kwam ook nog een blessure aan de elleboog bij, de zgn. tennis elleboog. Uiteindelijk kon ik niet meer op mijn schouder liggen en mijn arm ook niet meer boven een bepaalde hoogte optillen. Tijdens mijn bezoek aan Lowie, heeft hij mij behandelt, waarbij kleine aanrakingen, zonder een pijngevoel direct heel veel resultaat bracht, niet alleen fysiek maar ook mentaal. De behandeling voelt heel natuurlijk en rustig. Ik werd me meer bewust van mezelf, kreeg meer aarding en de klachten in mijn rechter arm waren verdwenen, het verschil van “grens” van mijn linker en rechter arm waren weg, kon ze alle twee even ver omhoog. Fijne energie in de praktijk. Een speciale ervaring.

Labels: