Loslaten

Het lichaam kan veel meer dan je denkt. Ook jouw lichaam.

Het loslaten is een bewustwordings methodiek waarbij bewustzijn en gezondheid samen komen zodat een betere levenskwaliteit verkregen wordt! Met deze eenvoudige, snelle en krachtige methode is loslaten (van al het oude, uit het verleden) mogelijk.

Laten we deze methode eens vergelijken met een computer. Wanneer een computer nieuw is werkt alles optimaal en snel. Na verloop van tijd komt er van alles bij. Virusscanner, muziek, spelletjes, programma’s etc… Hierdoor wordt de belasting hoger en zijn werking minder. Dit zien we vooral doordat hij veel trager wordt.
De mens slaat ook allerlei zaken op in het bewuste en onbewuste. Personen, trauma’s, handelingen, oordelen, negatieve ervaringen etc. Hierdoor wordt ook de belasting hoger wat energie kost. Hierdoor voelen we ons minder fit want teveel energie wordt gestoken in al deze belastende ‘programma’s ‘ die we toch draaiende houden op de achtergrond.

Een computer schonen we op en updaten we weer zodat deze weer beter gaat functioneren.
Hoe zou het zijn als we onszelf ook updaten en opschonen door al deze lasten los te laten?

In dit proces van bewustwording begeleidt ik je. Jij bent je eigen therapeut want niemand weet beter als jouw lichaam wat los mag op dat moment. Hier gaan geen uren lange praatsessies aan vooraf en herbeleven zoals in vele andere therapieën hoeft ook niet.

Hoe zou het zijn als je hoofd en je lichaam weer vrij voelt?