Coaching

Ken Uzelf’ is een oudgriekse aforisme dat nog steeds van toepassing is.

De vraag die bij mij centraal staat is: hoe zie jij jezelf?

Anderen kan je niet veranderen, je kan alleen jezelf veranderen. Hoe ga jij om met alles wat er om je heen gebeurt. Hoe pak je dit nu aan en hoe wil je dit in de toekomst aanpakken?

Hoe jij naar de wereld kijkt zegt niets over de wereld maar alles over jou. Wees je ervan bewust dat wij allemaal door een ‘gekleurde’ bril naar de wereld kijken. Vanuit onze overtuiging en perspectief een standpunt innemen. Dat is prima maar het onderzoeken meer dan waard. Zeker als je telkens tegen dezelfde problemen aanloopt. Die gekleurde bril bepaalt voor meer dan 90% hoe jij je voelt en gedraagt op dit moment.
Durf jij voor 100% verantwoording te nemen voor alles in je leven? Durf jij jezelf onder een vergrootglas te leggen en te kijken naar je patronen, overtuigingen, handelingen, gevoelens….etc?

Als jij jezelf niet ziet staan, hoe kan je dan van anderen verwachten dat ze je zien staan?

Hiermee ga ik met jouw aan de gang. Stap voor stap naar meer bewustwording en meer zelfvertrouwen. Wetende dat je goed bent zoals je bent.
Coaching en therapie als twee eenheid kunnen in mijn ogen elkaar enorm versterken en versnellen vandaar dat ik ze beide integreer in mijn behandelingen. Het één kan bijna niet zonder het andere.

Als je altijd hetzelfde doet, krijg je ook altijd hetzelfde resultaat!
Haal het positieve in jezelf en om je heen naar boven. Verander de negatieve denkpatronen in positieve, kijk naar wat je wel hebt in plaats van wat je niet hebt.

Ga voor verandering en kies voor jezelf!