Bewustzijnscoach/Trainingen/Agenda

Ken Uzelf’ is een oud grieks aforisme dat nog steeds van toepassing is.

Tijdens de energetische therapie word cliënt gecoacht om naar zichzelf te kijken.

Wees je bewust dat jij alleen jezelf kan veranderen en niemand anders!

Hoe jij naar de wereld kijkt zegt niets over de wereld maar alles over jou. Wees je ervan bewust dat wij allemaal door een ‘gekleurde’ bril naar de wereld kijken. Vanuit onze overtuiging en perspectief een standpunt innemen. Dat is prima maar het onderzoeken meer dan waard. Zeker als je telkens tegen dezelfde problemen aanloopt. Die gekleurde bril bepaalt voor meer dan 90% hoe jij je voelt en gedraagt op dit moment.
Durf jij jezelf onder een vergrootglas te leggen en te kijken naar je patronen, overtuigingen, handelingen, gevoelens….etc?

Bewustzijnscoaching en therapie als twee eenheid zullen elkaar enorm versterken en het proces van heling versnellen.
Hiermee ga ik met jouw aan de gang. Stap voor stap naar meer bewustwording en meer zelfvertrouwen. Wetende dat je goed bent zoals je bent.

Trainingen

Kennis overdracht is erg belangrijk en voor mij een tweede natuur geworden. Hoe meer kennis we delen des te hoger wordt de energie op aarde en des te beter voelen wij onszelf in het geheel.
Het geven van trainingen sluit perfect aan bij het coachen van cliënten. De training ‘Basis training Magnetiseren’ wordt daarom in kleine groepjes gegeven. Dit omdat het naar mijn idee vooral een praktijk vak is. Ja, theorie is noodzakelijk om alles te kunnen duiden maar met alleen theorie redt je het in deze training niet. Iets weten is heel anders als wanneer je het doet en het ervaart.

Als we langs de zee lopen weten we allemaal dat als we erin vallen dat we nat worden maar door er werkelijk in te stappen ervaar je wat dit betekent en hoe dit voelt.

Basis training magnetiseren

Magnetiseren is het overbrengen van genezende positieve energie door middel van handoplegging en door het ‘afstrijken’ van het lichaam.
Door met de juiste intentie de ander te behandelen kan door deze vorm van handopleggingen de energie weer gaan stromen door het lichaam. Hierdoor zullen pijn en spanningen geheel of gedeeltelijk verminderen. De training ‘basis training magnetiseren’ wordt altijd in kleine groepjes gegeven. Hierbij kan ik ook iedereen de juiste persoonlijke aandacht geven die hiervoor nodig is. De groepjes zullen tussen de 2 en 6 personen zijn.

Een vooropleiding is niet nodig. Met de juiste instelling en intentie is veel te bereiken.
Tijdens de training leer je om goed te aarden, jezelf te beschermen, de energie door te geven, het versterken van je intuïtie, beter te leren voelen, meer bewustwording, een stoelbehandeling en een behandeling op een behandeltafel verantwoord uit te voeren.

De training wordt gegeven op drie zaterdagen 11.00u tot 16.00u waarbij er om 13.00u een lunchpauze is van ongeveer één uur. De lunch dien je zelf mee te nemen. Koffie, thee e.d. zijn voor de gehele dag inbegrepen.
De kosten zullen 350 euro p.p. zijn. Een syllabus is inbegrepen zodat je alles terug kan lezen van wat er behandeld is.

Na deze training ontvang je een certificaat: “Basis training Magnetiseren”

Verder is het aan te raden tijdens de training om makkelijke / loszittende kleding te dragen. Ook is een extra paar sokken wel lekker om aan te trekken. Maar natuurlijk is dat geen must, niets moet.

Magnetiseren voor gevorderden

Verdieping magnetiseren waarbij er meer stil gestaan wordt bij de thema’s. Beter en meer invoelen. Contact maken met je gidsen, schoonmaken van de chakra’s, het voelen verschillende energieën, ontdekken auralagen en diverse behandeltechnieken van het lichaam. Verder meer loskomen vanuit je hoofd naar je gevoel. Durven vertrouwen op wat je ziet, voelt, hoort en binnen krijgt.
Deze training kan alleen gevolgd worden door mensen die al langer met energie bezig zijn. Bijvoorbeeld een of meerdere opleidingen en/of cursussen hebben gevolgd zoals magnetiseren, reiki, energetisch behandelen of een HBO opleiding. Verder personen die de ‘basis training magnetiseren’ hebben gevolgd bij mij.
Kosten hiervoor zijn 250 euro p.p. Hiervoor krijg je ook een syllabus zodat je alles terug kan lezen van de behandelde stof. Koffie en thee inbegrepen voor de hele dag. Lunch dien je zelf mee te nemen.
Ook deze training is van 11.00u tot 16.00u.

Holistische nek/schoudermassage

Heerlijk om te krijgen maar ook heerlijk om te geven. Doel is het geven van een ontspannende nek/schoudermassage op een verantwoorde manier. Hier wordt eerst een klein gesprekje gevoerd (intake) zodat we weten of er zaken zijn waar we rekening mee moeten houden.
We starten met wat rek en strek oefeningen zodat de spieren al wat meer ontspannen en voorbereid worden op wat komen gaat.
Hierna volgt de massage met massage olie. Gevolgd door kneding van de spieren die gemasseerd zijn. Eindigend met enkele handposities voor energie overdracht waarna het geheel wordt afgestreken.
Hierbij is het aan te raden geen nieuwe kleding te dragen. Want we doen ons best om alle olie te verwijderen maar dan kan het nog voorkomen dat er wat olie achter blijft op je huid.

Holistic Pulsing

Pulsen is een eenvoudige, natuurlijke beweging die makkelijk aan te leren en toe te passen is. Bij deze techniek mag je gerust spreken over de kracht van de zachtheid. Pulsen wordt toegepast bij alle vormen van onbalans zowel fysiek als psychisch. Het is een techniek van schudden en strekken van het lichaam in een bepaald ritme wat uitnodigt tot het loslaten van spanningen.

De trainingen zullen gehouden worden bij mij in de praktijk in Oeffelt. Opgeven kan door het contactformulier in te vullen of gewoon te mailen naar: info@lowiemanders.nl

 

Workshops:
Holistische nek/schoudermassage
Holistic pulsing

Tijdens de workshops krijg je de basis begrippen en basis handgrepen aangereikt die nodig zijn om een ander van dienst te kunnen zijn. Deze workshops zullen vooral praktisch zijn.
De duur van een workshop zal ongeveer 3 uur zijn en zal gegeven worden in kleine groepen tot 6 personen. Dit om ook hier voldoende persoonlijke aandacht te geven.
De kosten zijn 75 euro per persoon. Koffie en thee zijn inbegrepen en na afloop ontvang je een certificaat van deelname. Je kan je als groep opgeven maar ook individueel en bij voldoende aanmeldingen plannen we een datum.

Agenda:

Basis training Magnetiseren zaterdag 11, 18 en 25 november 2023.

Magnetiseren voor gevorderden 21 en 28 oktober 2023 (vol).