Lowie

Mijn naam is Lowie. Tijdens mijn persoonlijke ontwikkeling ben ik in contact gekomen met de energiebron die voor ieder voorhanden is namelijk het zelf genezend vermogen. Het is gebleken dat ik erg gevoelig ben en deze energie kan aanvoelen en stimuleren bij anderen.
Naast mijn toenmalige vaste baan ben ik mezelf gaan ontwikkelen en ben bewust geworden van mijn kwaliteiten. In deze periode ben ik trainingen en scholing gaan volgen. Mijn grootste voldoening was om te starten met een vierjarige HBO opleiding tot Natuurgeneeskundig Energetisch Therapeut in Utrecht welke met succes is afgerond. Nog steeds volg ik trainingen, opleidingen en bijscholing om mijn kennis en kunde uit te breiden.
Wees je bewust dat jou zelf genezend vermogen het herstel in werking zet. Hierin kan ik je begeleiden om dit proces te activeren en stimuleren in je lichaam.
Honderden cliënten hebben de weg naar mijn praktijk inmiddels al gevonden. Sta mij toe om ook jou te begeleiden in dit proces van bewustwording en verandering. Het voelt als een voorrecht om mensen te kunnen en mogen helpen op deze manier.
Het plezier en de dankbaarheid welke hieruit voortvloeit maakt me een gelukkig persoon.

Iedereen is uniek! Niemand is minder dan een ander. We zijn allemaal anders. Daarom verdient eenieder persoonlijke aandacht in rust met respect en vertrouwen zonder oordeel. Dit is mijn uitgangspunt, mijn kernwaarde van waaruit ik mensen help.

Doordat ik aangesloten ben bij de beroepsvereniging LVNT en geregistreerd sta als register therapeut bij het RBCZ worden mijn behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed bij een aanvullende verzekering door de meeste zorgverzekeraars.